неделя, 26 януари 2020 г.

Балет "Мания" стартира успешно и много силно новата 2020 г.

Балет "Мания" стартира новата година с много нови проекти, информира хореографът на формацията Йовчо Йовчев. Балетът работи и с нова изгряваща звезда от Hit Music. Ръководителят на Балета избра да работят заедно с новата звезда Теко. 


"Той е много амбициозно и упорито момче, както на нас са помага ли, така и ние искаме да помогнем и да подадем ръка на младите изпълнители. Заедно с него участвахме в благотворителни концерти", посочи Йовчев. 

На 16 и 22 януари Балетът покани на един от Благотворителните си концерти Мира и Меди на една сцена с тях. Нека да бъдем единни и да си помагаме, казаха още от балет "Мания". 

На 25 януари трупата на Йовчо Йовчев се яви на престижен фестивал в Пловдив. "Конкуренцията беше огромна, но се преборихме и взехме едно трето и две втори места, също и две купи", уточни хореографът на "Мания". 

Същата вечер Балета и Теко имаха участие на частно парти. "Очакваме съвсем скоро да се завърти новата му песен", споделиха от  Балета.  "Тепърва предстои да изненадваме и да провокираме с нови неща", каза Йовчвев. 

1 коментар: